Regisztráció | Belépés
 

Roll-Business:

Hatékonyabb

Üzletvitel

  Keresés

Roll-Business Házipénztár

 Házipénztár szoftver   Lekicsinyít
     

A Házipénztár modul a Roll-Business integrált szoftvercsalád önállóan is jól használható tagja

Pénztárbizonylatok készítése (bevételi, kiadási)
A bevételi és kiadási bizonylat sorszámozásáról a program automatikusan gondoskodik. A pénztárbizonylat első tétele határozza meg, hogy bevételi vagy kiadási bizonylatot rögzítünk. A pénztárbizonylaton megadható a mellékletek száma. Egy bizonylaton korlátlan számú tételt rögzíthetünk.

Automatizált könyvelés a fizetési jogcímhez rendelt főkönyvi számokra
A pénztárbizonylatok készítése naplók segítségével történik. Ha pénztáranként nyitjuk a naplónkat, a program a bizonylat létrehozásakor megmutatja a nyitó egyenleget, illetve a tételek rögzítése után a forgalmat és záró egyenleget. A naplónál határozzuk meg a pénztár főkönyvi számát. A tételeket fizetési jogcímeken keresztül rögzítjük. A fizetési jogcímek alapján előre meg lehet határozni az ismétlődő gazdasági eseményeket, és a gazdasági eseményekhez főkönyvi számokat lehet hozzárendelni. Ennek segítségével a bizonylat létrehozásakor azonnal könyvelésre kerülnek a tételek a fizetési jogcímnél meghatározott főkönyvi számlára.

Napi, havi, ill. időszaki pénztárjelentések készítése
Naplónként a meghatározott időszakra lehet lekérni a pénztárjelentést arra az időszakra, melyre a pénztárzárás megtörtént. Ellenőrzés céljából olyan pénztárlista megtekintése is lehetséges, mely nem jelent pénztárzárást, de adattartalom tekintetében megegyezik azzal.

Pénztárzárási és zárás feloldási funkció
A pénztárzárást naplónként végezzük el meghatározott dátumra. A program megmutatja a zárás dátumához tartozó egyenleget, melynek segítségével címletenként megadhatjuk a tényleges pénztár egyenleget. Ha véletlenül a pénztárzárás nem sikerült, akkor egy önálló funkció segítségével azt fel lehet oldani.

Pénztárbizonylat utólagos nyomtatása
A pénztárbizonylatot, rögzítés után azonnal lehet nyomtatni. Ha nem sikerült, akkor az utólagos nyomtatás segítségével a bizonylatok újranyomtathatók.

Nyugtanyomtatási lehetőség
A pénztárbizonylat több példányos nyomtatásakor, a második példánytól "Nyugta" felirat kerül a bizonylatra.

Devizakezelés
A pénztárbizonylatok készítése naplók segítségével történik. A naplók meghatározzák a pénztár főkönyvi számát, illetve, hogy milyen devizanemben szeretnénk vezetni a pénztárunkat. Ha több devizanemben is szükségünk van a nyilvántartásra, akkor különböző naplókat kell létrehoznunk, és a devizanem paraméterét megfelelően kell beállítani. A devizában rögzített pénztárbizonylatokat a program devizában készíti el, és a hozzá tartozó időszaki pénztárjelentés is a meghatározott devizanemben mutatja a pénztár egyenlegét. Ilyen esetben a program a bizonylat létrehozásakor megmutatja a nyitó egyenleget, illetve a tételek rögzítése után a forgalmat és záró egyenleget nemzeti valutában, és a rögzített devizanemben.

 

Tekintse meg akciónkat!

Árlista megtekintése

DEMO letöltése

 
 Nyomtat   
 

Copyright 2016 by Roll-Soft    Felhasználási Feltételek   Jogvédő Nyilatkozat
DotNetNuke® is copyright 2002-2019 by DotNetNuke Corporation