Regisztráció | Belépés
 

Roll-Business:

Hatékonyabb

Üzletvitel

  Keresés

Roll-Business Készlet, kereskedelem

 Akció kisvállalatoknak!   Lekicsinyít
     

Roll-TradePack
XS
S
M
L
Számlázás
I
I
I
I
Készlet
I
I
I
I
   Kereskedelmi opciók
-
I
I
I
Pénzügy
-
-
I
I
Házipénztár
-
-
-
I
Munkahelyek:
1
1
2
3
Ár (nettó, Ft)
99 000
149 000
199 000
249 000

 DEMO letöltés

 
  
 

 Készlet   Lekicsinyít
     

Készlet modul - A Roll-Business integrált szoftvercsalád önállóan is jól használható tagja

Készletnyilvántartás több raktárban munkaszámra, költséghelyre is
Bizonylatmódosításkor a szoftver képes a  készlet újraszámolására (FIFO szerint)

Szállítmányok kezelése, FIFO logika

Beépített automatizmusok
Mozgásnem-vezérelt készletmozgatás, napló-vezérelt csoportképzés és könyvelés, szállítmányok kezelése.

Készletmozgatás bizonylattokkal
A bevételezések (pl.: nyitó készlet, leltártöbblet), kiadások (pl.: selejtezés, leltárhiány) külön funkcióval, megfelelően paraméterezett mozgásnemekkel készített bizonylatokkal végezhetők. 
Az áthelyezéssel nem csak a raktárak közötti átadás hajtható végre egyetlen bizonylattal, hanem a munkaszámokra, költséghelyekre történő kiadások, illetve a közöttük történő áthelyezések is. A készletmozgások tételeinek megadásához is felhasználhatók a recepturák (pl. kiadás gyártásra).

Gyártás receptúra alapján
A gyártandó cikkekhez rendelhető recepturák alapján olyan gyártási bizonylatok készíthetők, amelyek egyidejűleg csökkentik a beépített cikkek készletét, és készletre veszik a gyártott termékeket.

Leltárkezelés
A raktáranként nyitható leltárhoz leltárív készíthető, eltárolható a fordulónapi készlet, rögzíthető a fellelt készlet és listázhatóak az eltérések. A leltár zárásával elérhető, hogy a program ne hajtson végre fordulónapi készletet érintő készletmozgást. A lezárt leltárhoz kérhető az eltéréseket automatikusan elvezető bizonylatok készítése.

Készletlisták
Választható a raktárak készlete, vagy a cikkek raktárankénti készlete a pillanatnyi- vagy egy megadott időpont szerinti állapotban. A raktárak készletének listája megmutatja a cikkek mennyiségét, az értékek – és egyező mennyiségi egységek esetén a mennyiségek – raktárankénti és raktár-csomópontonkénti összegzésével. A cikkek készletének listája megmutatja a mennyiségek raktárankénti bontását (akár a készletet alkotó bevételezési tételek adataival együtt), az értékek – és egyező mennyiségi egységek esetén a mennyiségek – cikk-csomópontonkénti összegzésével. Minimum alatti-, illetve maximum feletti készletek listája azokat a cikket mutatja meg, amelyeknek van beállított minimum-, illetve maximum készlete, és jelenleg ennél kevesebb-, illetve több a raktárakban összesen nyilvántartott mennyisége. Külön sorokban látható ennek a készletnek a raktárankénti megoszlása. A raktári kartonok listája megmutatja az adott raktárban a kért időszak cikkenkénti nyitó készletét, forgalmi tételeit, valamint záró készletét.

Készletforgalmi listák
A raktáranként, vagy cikkenként lekérhető forgalom a tételek mennyiségén kívül azok tényleges bekerülési értékét is mutatja és összegzi. A munkaszámonként, vagy költséghelyenként lekérhető forgalom a tételek mennyiségén és tényleges bekerülési értékén kívül – az értékesítés tételeinél – azok árbevételét is mutatja és természetesen összegzi.

Analitika listák

 • A bevételezések, vagy a kiadások analitikájával megállapítható az, hogy egy beszerzésből milyen kiadások történtek, illetve az, hogy egy kiadás mely bevételezési tételekből történt.
 • A készlet értékének főkönyvi számonkénti listája akár analitikával is kérhető.

Árlista megtekintése

DEMO letöltése

 
 Nyomtat   
 

 Kereskedelemi funkciók   Lekicsinyít
     

A Készlet modul kereskedelmi funkciói:

ÉRTÉKESÍTÉS


Kimenő ajánlatok készítése
Kimenő ajánlatok készíthetők, érvényességi idő meghatározásával.

 

Vevői rendelések felvétele
Rögzíthetők a vevői rendelések önállóan, vagy akár annak az ajánlatnak az alapján, amire a vevő a rendelést feladta. A rendelés kielégítéséhez szükséges (tényleges, vagy szállítói rendelés alapján várható) készletek foglalhatók. A vevői rendelések alapján akár a szállítói megrendelések is elkészíthetők.

Kimenő szállítólevelek készítése
A kimenő szállítólevelek készítése a kapcsolódó rendelések (esetleg ajánlatok) felhasználásával is történhet. A szállítólevelek alapján visszáru bizonylat is készíthető. A nyitott tételek alapján – szállítólevelenkénti, vagy partnerenként összevont – automatikus számlakészítés is indítható.

Számlázás részletek

Ajánlatok, rendelések és szállítólevelek állapotának követése
Az ajánlatok, rendelések és szállítólevelek listáinál külön lekérdezhetőek a nyitott és a lezárt bizonylatok, illetve tételek. A nyitott rendelések alapján külön kimutatható az egyes cikkeknek egy adott időpontban várható készlete is.

Kimenő számlák iktatása
Belföldi és import számlák iktathatók – rendelés, vagy szállítólevél alapján.

Vevők forgalmának az elemzése
A vevők forgalma akár a cikkenkénti mennyiség és árbevétel összegzésével, tetszőleges időszakra kimutatható.

Árbevételek önkölségeinek a kimutatása
Elemezhető az értékesített tételek beszerzési értéke az elért haszon (árrés) mértéke, illetve százalékos értéke alapján.

BESZERZÉS


Szállítói rendelések
Szállítói megrendelések akár a vevői rendelések alapján is készíthetők. A már megrendelt tételekre vevői rendelés során foglalás is lehetséges.

 

Készletre vétel szállítólevéllel
A készletre vétel a bejövő szállítólevelek rögzítésével történik a kapcsolódó rendelések felhasználásával. Az így bevételezett készletek értéke utólag korrigálható a beérkező számla alapján. A szállítólevelek tételeiből visszáru bizonylat is készíthető.

Készletre vétel és/vagy ármegadás bejövő számlák iktatásával
Belföldi és import számlák iktathatók az előző fázisok (rendelés vagy szállítólevél) alapján is.

Felvásárlási jegyek készítése, illetve iktatása
Őstermelő beállítású partnerek részére felvásárlási jegy készíthető, vagy iktatható. A kompenzációs felár elszámolásához szükséges adatok a Pénzügy alrendszerben érhetők el.

Kimutatások

 • Rendelések és szállítólevelek állapotának követése
  A rendelések és szállítólevelek listáinál külön lekérdezhetőek a nyitott és a lezárt bizonylatok, illetve tételek. A nyitott rendelések alapján külön kimutatható az egyes cikkeknek egy adott időpontban várható készlete is.
 • Szállítók forgalmának elemzése
  A szállítók forgalma akár a cikkenkénti mennyiség és költség összegzésével, tetszőleges időszakra kimutatható.
 • Beszerzések árbevételének kimutatása
  Elemezhető a beszerzési tételek árbevétele, az elért haszon (árrés) mértéke, illetve százalékos értéke alapján.

Főkönyvi feladás
A főkönyvi feladás listájára az ELÁBÉ-n kívül a vegyes tételek és a gyártással kapcsolatos készletkönyvelések is kérhetők. A lista adatai exportálhatóak, így a FŐKÖNYV alrendszer részére előállítható off-line feladási adatállomány is.
 

Csomagolási egységek kezelése
A cikkekhez a nyilvántartási mennyiségi egységen kívül – a bizonylatokon felhasználható – csomagolási egységek is meghatározhatók.

Árlista megtekintése

DEMO letöltése

 
 Nyomtat   
 

 Kapcsolódó modulok   Lekicsinyít
     

Pénzügy
Számlák kiegyenlítése, várható bevételek, kiadási kötelezettségek, kinnlevőségek kezelése (korosított lista: 30, 60, 90, 180 nap), többszintű fizetési felszólítás, késedelmi-kamat számítás és levél, összesítő nyilatkozat készíthető az EU jelentéshez, tetszőleges devizanemben lekérdezhető listák: partneranalitika, rendezetlen partneranalitika és ezek visszamenőleges listái, valamint áfa számítás, áfa analitika.

Házipénztár
Bevételi és kiadási pénztárbizonylatok készítése, napi, havi, ill. időszaki pénztárjelentések készítése

 
  
 

Copyright 2016 by Roll-Soft    Felhasználási Feltételek   Jogvédő Nyilatkozat
DotNetNuke® is copyright 2002-2019 by DotNetNuke Corporation