A Trichomonas kezelése után teherbe eshet


Irja meg nekünk kérdését, véleményét, javaslatát, támogatási szándékát, stb! Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi kérdésekben szeretném a véleményét kérni: 29 éves vagyok.

Ennek lehetett oka egy rosszul megválasztott gombásodás elleni gyógyszer. Egy clostylbegyt kúrát már végeztem. Ez idáig semmilyen termékenységi vizsgálaton nem vettem részt, sem a párom- orvosom szerint egyenl? Melyeken és milyen sorrendben?

Mi a véleménye a maca-vibe és a king of king's II. DM-ben és természetgyógyászati boltokban kapható készítmémyről? Tisztelt Asszonyom!

Az én véleményem szerint rossz úton járnak. A gombásodás, illetve annak gyógyszerei nem okoznak vetélést. Kivizsgálásuk indokolt lenne. Kivizsgálás nélkül pedig nincs értelme kezelést végezni. A természetgyógyászat nem az én világom, tehát véleményt sem szeretnék róla mondani. Üdvözlettel: Dr. Török Attila Tisztelt Doktor Ur! Tudom ez meg egyaltalan nem sok idö.

A havi verzesem sosem volt pontos, megtermékenyített féreg. Par honappal a Trichomonas kezelése után teherbe eshet 46 napra jött meg.

Nőgyógyász válaszol

A következö honapban 39 napra, közben voltam nögyogyasznal ahol vert vettek es kiderült, hogy kisse magas a ferfi hormonom es a Prolaktin Azonkivül a bal petefeszkemen egy kis ciszta talalhato. A nögyogyaszom szerint a ciszta magatol fel fog szivodni, es ez a ciszta annak az eredmenye, hogy ennyit kesett a menzesem.

Ennek nincs nalam semmi mellekhatasa, de viszont azt irja a tajekoztato ha a menzesz kesik amilyen hamar csak lehet terhessegi tesztet hajtsunk vegre es ha pozitiv azutan nem szedhetö tovabb. Hanyas a norm. Nagyon örülnek a valaszanak, mivel csak par eve elek Hamburgba es mar csak a nemet nyelv miatt is neha szamomra nehezebb a dolgokat megerteni. Üdvözlettel D. B Tisztelt Asszonyom! A magas prolaktin szint valóban vetéléshez vezethet, tehát ennek csökkentése mindenképpen indokolt.

Bár egységet nem írt és a laboratriumi értékek között nagy különbségek is lehetnek, a as prolaktin szint tényleg nem jelentősen magas. A normál értékekről csak orvosánál tud tájékozódni.

Mit tehetünk ellene?

Pár hónap sikertelenség esetén azonban további kivizsgálás feltétlenül indokolt lenne! Török Attila Tisztelt Doktor Úr!

a Trichomonas kezelése után teherbe eshet vízi parazita féreg

Pontosan három évig szedtem a fogamzásgátló tablettát. Januárban jelentkezett is a menstruációm rendesen, de utána csak márciusban, májusban illetve júliusban volt menstruációm.

Júliusban 5 napig reggel a bugyimon találtam vért, de egész nap semmi. Az előző orvosom azt mondta, hogy valószínűleg hormonzavarom van, mert 10 kg-ot híztam egy hónap alatt. A férjemet azért elküldet kivizsgáltatni, de nála mindent rendben találtak. Legyünk türelemmel, mondta, majd csak meg fog jönni. Én nagyon türelmetlen vagyok ebben a témában és kíváncsi voltam egy másik orvos véleményére is.

Citológiát vett le, az P2-es volt mindent rendben talált és ő is türelemre intett. Az Interneten mindenhol azt olvasom, hogy milyen vizsgálatokon vettek részt a hasonló cipőben járó hölgyek, de engem semmilyen vizsgálatra nem küldenek. Mit tanácsol? Várom válaszát.

Nné Kivizsgálása természetesen indokolt lenne, forduljon olyan orvoshoz, aki ezt el is végzi.

a Trichomonas kezelése után teherbe eshet

Török Attila Tisztelt doktor úr! Az alábbi problémában kérném a tanácsát: Férjem 30 én 29 éves vagyok. Sajnos a 6. Műszeres befejezés történt. Sajnos nem sokáig örülhettem, mert a következő héten magas lázam lett és a lázas állapot megszűnte utáni vizsgálaton már a magzatot elhaltnak találták. Ismét műszeres befejezés következett Orvosom a 2.

Pinworms, amikor viszket szerint az első alkalommal valamilyen fejlődési rendellenesség történt, a másodikat a magas lázzal magyarázta.

a Trichomonas kezelése után teherbe eshet

Szerinte elkeseredésre semmi okom, de semmilyen vizsgálatot nem csináltatott, azt mondta várjunk 6 hónapot az újabb terhességgel. A férjemet nem akarja megvizsgáltatni mert kétszer is terhes lettem tőle így szerinte vele minden rendben, biztos ez? Nem indokolt valamilyen vizsgálat? A Clostylbegyt szedése növeli a siker valószínűségét, nem veszélyes a hosszabbtávú szedése? Kérem, ha ideje engedi válaszoljon, előre is köszönöm. Tisztelt asszonyom! Én úgy gondolom, hogy további kísérletezések előtt egy teljeskörű kivizsgálásra lenne szükség hiszteroszkópia, hormonális kivizsgálás, férje kivizsgálása, esetleg genetika, stb.

Kérem válaszoljon mielőbb, mert nagyon aggódom! A helyzet a következő: eddig 3 lombikbébi programon vagyunk túl. Mivel magas az FSH értékem 28 éves vagyok a következő lombikbébi programig 8 hónapon keresztül minden nap Orgametril tablettát kell szednem. Tegnapelőtt is délelőtt 9-kor bevettem a tablettát, de 3 és fél óra múlva beteg lettem, hasmenésem volt.

Aztán este is bevettem egy tablettát, de utána is volt 3 óra múlva hasmenésem. Azt szeretném kérdezni, hogy a tabletta bevételétől eltelt 3 órahossza alatt a tabletta felszívódott-e, és kifejtette-e a hatását? Vagy pedig csak "átment" rajtam és olyan, mintha be sem a Trichomonas kezelése után teherbe eshet volna?

Ez azért fontos, mert az orvosom azt mondta, hogy abba ne hagyjam a tabletta szedését egy napra sem, mert akkor elveszíthetjük a már "összegyült" tüszőket. Egyébként már 4 a Trichomonas kezelése után teherbe eshet szedem a tablettát. Közben nézett az orvosom uh. Az Orgametril tabletta dobozában található utasításban bele van írva, hogy a tabletta gyorsan felszívódik.

De akkor ez azt jelenti, hogy a 3 óra alatt már fel is szívódott? Azt is írja kezelés és rossz lehelet tájékoztató, hogy mindaddig elmarad az ovuláció és a menstruációs vérzés, ameddig folyamatosan, megszakítás nélkül szedem a tablettát. De lehet, hogy nekem azon a hasmenéses napon olyan, mintha be sem vettem volna a tablettákat? Ez a hasmenés csak egy napig tartott. Vérzés nem jelentkezett ebben az időszakban most, hogy hasmenésem volt.

Remélem nem írtam túl zavarosan.

gyógyszer ágy paraziták ellen különféle paraziták az emberekben

Végeredményben is azt szeretném tudni, hogy Ön szerint volt-e hatása a tablettának a tabletta bevételétől a hasmenésig eltelt 3 és fél óra eltelte alatt? Vagy pedig ez az idő kevés volt, és olyan mintha be sem vettem volna?

Bocsásson meg a zavarásomért! Most továbbra is folyamatosan szedem a tablettát és nincs vérzés sem, nem észlelek semmi eltérést magamon.

És ha nincs vérzés, akkor ugye nem veszítettem el a már meglévő tüszőimet és nincs semmi baj? Kérem nyugtasson meg válaszával! Nagyon köszönöm a segítségét! Köszönettel: É.

2019. év 3. negyedév kérdései

Nyugodjon meg, semmi nagy probléma nem történhetett. Szedje tovább a tablettát. Egyébként más módszerek is vannak az FSH szint csökkentésére, tehát semmiféle baj nem történhet. Már többször segített nekem a válaszaival, ezúttal semmi "életbevágó", inkább csak kíváncsi kérdésem lenne.

Endometriózis, magas FSH 3. Élesben csak néhány hónapja próbálkozunk, de ezen hónapok alatt mindig az történik, hogy félidő után nappal elkezd iszonyúan feszülni a mellem, majd ez így is marad egészen a menstruáció előtti napig, majd elmúlik, és kezdődik a mensi.

Figyelembe véve a magas FSH-t, jó jel ez v. Az utóbbi két év alatt 3 laparom volt, az utolsó májusban, előtte néztek progeszteront, annak értéke normális volt, 25 éves vagyok, terhes még nem voltam Válaszát előre is köszönöm, M. Tisztelt Assszonyom! A ciklus második felében a mellfeszülés jó jel, magas hormonszinteket, illetve sárgatest hormon jelenlétére utal, tehát közvetett bizonyítéka a peteérésnek.

Három kérdést szeretnék feltenni Önnek. A próbálkozásunk elején teherbe is estem, sajnos 10 hetesen elhalt a terhességem.

Január óta lombikbébi programban veszünk részt mivel kiderült ,hogy magas az FSH-m. A kérdéseim a következőek: - A korai petefészek kimerülés öröklődik-e?

Ugyanis az édesapám nővérénél ugyanez a probléma merült fel éves korában. Érthetetlenül állok a dolog előtt,hogy miért lehet ez? Nem értem mi okozhatta ezt. Válaszát előre is köszönöm.

Trichomonas vaginalis - Aula 2. Vídeo B

Tisztelettel : Toximin parazita gyógyszerek. A korai petefészek kimerülés mai ismereteink szerint nem öröklődik, ezzel együtt családi halmozódás előfordulhat. Ebből viszont az következik, hogyha spontán is teherbe tud esni, akkor miért kell lombikbébi programmban részt venni? Köszönöm,hogy válaszolt levelemre.

15 kérdés, amit nem mersz feltenni a nőgyógyászodnak

Az Ön tanácsára elmentünk,azaz elvittem a férjem spermáját vizsgálatra és kiderült,hogy trichomonas fertözése van -tehát nekem is. Kérdésem az lenne,hogy mennyi idöbe telik a trichomonas kikezelése? A második kérdésem még az lenne,hogy mivel nekem Vegetativ id. Ehhez a panaszomhoz még frontérzékenység társul,hogy jobb legyen. Köszönöm,hogy meghallgatott és várom levelét Üdvözlettel M.

Gyógyuljon ki a hüvelygyulladásból

Tisztelt Aszzonyom! A trichomonas kezelése hetet vesz igénybe. Nem hiszem, hogy szívpanaszai komolyan befolyásolnák a Trichomonas kezelése után teherbe eshet terhesség sorsát. Török Attila Tisztelt Dr. Még nagyon kezdő vagyok e témában, így a segítségét szeretném kérni, ill.

a belek tisztítása a paraziták elleni gyógyszerektől

Legutbb is 3 hónapra jött meg a vérzés, Norcolutmajd ismét semmi. Elsőre daganatra gyanakodtak, de később endometriózist állapítottak meg. A zárójelentésen csak annyi szerepel hogy : Endometriózis valószínűsíthető.

Bejegyzésünkben összegyűjtöttünk 15 kérdést és választ, amit cikinek, oda nem illőnek tartunk megkérdezni nőgyógyászunktól.

Hogy milyen mértékű, nem tudom. Jelenleg Danovalt szedek napi 3 szemet. Igaz, meg kell említenem, hogy már 3. Azt hallottam, hogy nem szabadna megjönnie, ill. Ha tévedek, elnézést. Nagyon félek, hogy ez a sok férfi hormon mellett ne legyen még nehezebb teherbe esnem, ill. A kérdésem az lenne, hogy Ön szerint mit javasolna a 6 hónap után ill.

Sajnos laborvizsgálatom nem volt most hormon ugy tudom nem is csinálnak míg gyógyszert szedek.