Férgek mulardban


Videó "Walk kacsa" A hazai kacsák eredete Úgy tartják, férgek mulardban a hazai kacsák vadon élő tőkéből származnak. A mai napig e fajta madarak Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában gyakoriak. A szakértők egyetértenek abban, hogy a szinte minden kacsafaj őse kivéve azokat, amelyek a pézsapkából származnak egy vaddisznó.

A tenyésztés tenyésztéssel szinte minden modern hazai fajtát hoztak. Nehéz pontosan megmondani, hogy mikor kezdtek szelídítenie és kacsaznák a kacsákat, azonban pontosan ismert, hogy az ókori görögök és a rómaiak már foglalkoztak vadkacsa tartásával, tenyésztésével és etetésével.

Sajnos az akkori videó nem tekinthető meg, de olvasható az írásbeli bizonyíték. A leggyakoribb kacsafaj Jelenleg nagyszámú, különböző fajtafajta létezik, amelyek mindegyike nemcsak a fogvatartás megjelenése és körülményei között különbözik, hanem jellegétől, valamint termelékenységétől is.

A videón látható, hogy hány kacsafajta tenyésztett. Pekingi kacsa Most egy gyönyörű fehér pekingi kacsa az egyik leggyakoribb fajta a hazai madarak képviselői között. Különleges jellemzőik a szabványok által óriási óriási kacsák nagysága.

Megfelelő hizlalással átlagosan kg-ot ér el, míg a nőstények súlya körülbelül 3 kg. Ebben az évben tojást hoznak. Ezt a fajtát egy kiemelkedő kiemelkedő homlok jelenléte jellemzi. A pekingi kacsák teste meglehetősen sűrű, a lábak rövidek. Ami a kiskacsákat illeti, nagyon gyorsan nőnek: 50 nappal a születés után, súlyuk eléri a 2,5 kilogrammot. Férgek mulardban megfelelő karbantartással és gondozással érhető el.

A fiatal és felnőtt kacsák ellenállnak a fertőző betegségeknek is, ami határozott plusz a tenyésztés során. Khaki Campbell Ezek a szokatlan kacsák, amelyek mind életben, mind férgek mulardban vagy videóban férgek mulardban, a húsfajtához tartoznak. Hihetetlen névvel tartoznak szokatlan színre - barna-zöld. Jellemzően a samochki általában sokkal könnyebb, mint a drakes.

E kacsák termelékenysége meglehetősen magas - egy kacsa évente körülbelül tojást ad.

  1. Épületek és építmények Kedvező kacsa.
  2. Parazitaellenes gyógyszerek hatékonyak

Egy felnőtt drake súlya 2,5 kg, míg a nőstény általában 2,2 kilogrammra nő. Karbantartásuk és táplálkozásuk nem ad gondot a gazdáknak, ami szintén kézzelfogható előny. Igaz, senki nem mentes a madarak különböző betegségeivel szemben, de ez a probléma javítható.

Moszkva fehér kacsa Ezt a házi kacsa a fent leírt két típus átlépésekor nyerte: a pekingi kacsa és a Khaki-Campbell kacsa.

Kereskedelem A kacsa farm létrehozása ígéretes üzleti projekt. Indításához gazdálkodási tevékenységet, meg kell vásárolni egy darab földet, felállítja a baromfi ház és a madárház, vásárolni a szükséges berendezések, vásárolt takarmány és kacsák, valamint piac kiépítése a kész termékeket. De mielőtt elkezdené munkáját, üzleti tervet kell készítenie.

E tenyésztési madarak nagy növekedési ütemükben különböznek másoktól. Már 65 nap múlva a kiskacsák felnőttekké válnak, teljesen kialakultak és tojást tudnak elhelyezni.

Ezek a kacsák is meglehetősen nagyok: a megfelelő hizlalású hízók elérik a 4 kilogrammot, a kacsa - 3 vagy 3,5. Egy évig egy nő körülbelül tojást hoz. Jellemző, hogy hosszú időn keresztül megfelelő gondossággal mutatja be ezeket a mutatókat. A kacsákat csapdák Sok gazdálkodó nem is tudja, mennyire fontos a madarak megfelelő karbantartása, tenyésztése, gondozása és etetése otthon.

Az a tény, hogy a rossz gondozás leggyakrabban különböző betegségek kialakulását férgek mulardban. A szakértők sok videójában csak ilyen információkat szolgáltattak. A házi madarak és a férgek mulardban betegségek között sok betegség fordul elő, a szakértők megjegyzik: avitaminosis, élelmiszer-mérgezés, urovskaya-betegség, bélféreg-fertőzések, vírusos hepatitis és a lábak knemidokoptózisa.

17 fajta kacsa házi tenyésztésre

A kacsa gondoskodik A gazdálkodóknak gondoskodniuk kell a megfelelő madárfajok világításáról és megfelelő hőmérsékletéről - ez a tenyésztés fontos árnyalata.

A hideg időszakban a hőmérő nem eshet 5 Celsius fok alá. Ellenkező esetben nincs értelme elvárni a kacsa tojásától, sőt, hirtelen megbetegedések okozhatják. A könnyű napnak legalább 14 órának kell lennie, amelynél a téli karbantartás során mesterséges világítás bekapcsolódik reggel és este. Az alom vastagsága a padlón legalább 30 cm legyen.

Egy kétkilós sülttel nagyot lehet villantani, de az elismerésnek torokig felkúszó, összeszűkült gyomor az ára. A szeletelő kés éle mentén esetleg elmaradó nedvek a szakács homlokán csorognak végig. Ez a rettegés néhány szám ismeretében kiküszöbölhető, és így nagyobb társaságnak, a szeletben sütésnél sokkal kevesebb melóval lehet sült húst készíteni.

A kacsa tenyésztése során szükséges a paddock felszerelése, nyáron ajánlatos a férgek mulardban való hozzáférés. A földön lévő kerítésnek körülbelül 1 méter magasnak kell lennie, a vízen 70 cm férgek valerian alatt kell lennie úgy, hogy a kacsák ne merülhessenek alá és 50 cm-rel a víz felett. Amikor a kacsa télen tart, a sétálóutcát eltömődik a hó, és szalmával borítja. Ne feledje, hogy amikor a fagy fok alatt van, a kacsák nem engedélyezettek.

Más madarakhoz hasonlóan takarmány, gabona, cefre. Nyáron a kacsák örömmel duckweed, elodieu eszik a vízi növényeket - a napi takarmánymennyiség eléri a 0,5 kg vizet. A videón vagy férgek mulardban is láthatjuk, hogy egy ilyen diétával kacsák néznek egészségesek, nem hajlamosak a betegségekre, és aktívan viselkednek. A kiskacsák és a felnőttek táplálása hidratált táplálék legyen, mert különben nehéz lesz a madarak lenyelni.

Más esetekben a száraz étel széteshet vagy eltűnik. A csőr jellemzői nem teszik lehetővé a kacsák kis részecskék felvételét. Az élelmiszer nem lehet túl ragacsos. Ebben az esetben blokkolhatja az orrnyílásokat és a kacsák légzési problémákat okozhatnak.

Fotógaléria Ebben a videoklipben láthatjuk, hogy a madarak hogyan viselkednek otthon. Ez egyáltalán nem igaz, elég okosak, sőt férgek mulardban természet maga is alkalmazkodott ahhoz, hogy a legsúlyosabb körülmények között fennmaradjon. Ezek a madarak képesek átkelni a tengereket és a kontinenseket, túlélni a szörnyű férgek mulardban, és sokféle ételt fogyasztani. Ehhez talán az evolúciónak köszönhetően kell mondaniuk. Kacsa tények A világ több mint kacsafaja közül több mint 30 található Oroszországban Oroszországgal kapcsolatos tények.

Az összes hazai kacsa háromnegyedét mintegy 2 millió évente Kínában termesztik. Ellentétben a közismert mítoszral, bizonyos körülmények között a kacsafoltolásnak még mindig visszhangja van. De a legtöbb esetben valóban nincs visszhang, tény. A drakes nem tudják, hogy egyáltalán nem kell elfojtaniuk - csak ezeknek a madaraknak a nőstényei képesek reprodukálni ezt a hangot.

A kacsa nyakában több csigolya van, mint a zsiráf nyakában. Egy évig egy felnőtt kacsa képes tojást szállítani. Az eseteket akkor jegyezték fel, amikor a tározó felszínén úszó kacsák nagy csukák áldozatává váltak a csukákra vonatkozó tények. A kacsa tollak nem nedvesíthetők, mert speciális zsírréteggel vannak borítva. Ezt a titkot a farok tollak alapjainak közelében lévő mirigyek állítják elő, és a kacsák csőrrel kerülnek az egész testre.

Ezeknek a férgek mulardban a mancsai nem képesek hideg érzésre, mivel nincsenek véredények vagy idegvégződések. A szárazföldön mozogva ezek a madarak rövidre és széles körben elhelyezkedő mancsok miatt félrefordulnak oldalról a másikra. Mindenki tudja, hogy a kacsák néha ételt keresnek, de kevesen tudják, hogy a búvárkodásuk mélysége méter lehet. Étkezés után a köveket és agyagot lenyelik.

Ez segít hatékonyabban emészteni az ételt. A kis kiskacsák valóban az anyjukat tekintik az első lénynek, amit látnak, amikor kijutnak egy tojásból.

18 érdekes tény a kacsákról

És ez a lény lehet például egy személy vagy egy hazai macska - kiskacsák nem érdekelnek. A kacsahús szinte a világ minden táján népszerű a szakácsok körében. Az egyetlen olyan régió, ahol a hazai paraziták a hüvelyből szinte nem tenyésztettek, a Dél- és Közép-Amerika országai. Egyszer, ben, vihar alatt, több műanyag műanyag kiskacsával töltött konténer került le egy kereskedelmi hajó fedélzetéről. Összesen mintegy 30 ezer játékot vesztettünk el, majd a világ különböző részein már több éve találtak.

Kacsahús fajták: történelem, leírás és termelési jellemzők - Az olaj

De minden felhőnek ezüstbélése van - ezeknek a megállapításoknak köszönhetően a tudósok sokat tanultak az óceáni áramlatokról. A migráció során a kacsák naponta kilométert repülnek. Három évszázadon át kacsa van. Az egyik a villogáshoz, az egyik a szem védelméhez és az egyik az alváshoz. Baglyok, egyébként is a baglyokról szóló tények.

Egy kis gép előtt repült, és nyilvánvalóan halálosan megijedt, ami erőt adott neki. Ezek a madarak ritkán emelkednek egy kilométernél férgek mulardban magasságba, de képesek rá. Egyszer az Egyesült Államokban a repülőgép 6,5 kilométeres magasságban ütközött. A kacsa 80 kromoszómát tartalmaz.