Iker paraziták, Cisztának hitték, valójában a parazita ikertestvére növekedett benne


Ikerpárjának testrészei a mellkasából nőttek ki, megnehezítve egész eddigi életét.

krueger parazita gyógyszer

Nem viccelünk akkor, amikor a parazita szót használjuk, ugyanis ez egy terminus technicus, egy megnevezése a rendellenességnek. A fejlődés egyik korai szakaszában az ikerpár egyik tagjánál probléma lép fel a sejtosztódással, aminek eredményeképpen a másik tagban nő, az egészséges testvér szöveteivel összefonódva fejlődik tovább.

Gyakorlatilag az egyik magzatban fejlődik a másik magzat.

gyógyszerek a bőr parazitái ellen a helminták oltó hatása

A parazita ikertestvér szinte csak élősködik a testvére szervezetén, az ő szervei tartják életben, de nincsenek érzelmei, nincs tudata, csupán csak egy újabb, és meglehetősen felesleges végtaghalmaz. Az évek során olyannyira megszokta már testvérét a testében, hogy a mellkasából kicsüngő kéznek gyakran vágja a körmét.

Szerencsére a helyiek látták a tini küzdelmét, ezért megsegítésére összegyűjtötték a megfelelő összeget egy műtétre, aminek a segítségével az egyébként kiváló tanulóként számon tartott Veronica végre megszabadulhat iker paraziták rajta élősködő tehertől.

iker paraziták

A műtét Thaiföldön vár a kislányra. Veronikát kitűnő tanulóként tartják számon.

  • Ritka születési rendellenesség – a parazita ikertestvér - Iker parazita
  • Tech: Cisztának hitték, valójában a parazita ikertestvére növekedett benne | rollsoft.hu
  • Cisztának hitték, valójában a parazita ikertestvére növekedett benne Iker parazita A sziámi ikrek közül léteznek olyan esetek, amelyeknél a sejtosztódásnál az ikrek sejtállománya a másik iker szöveteivel fejlődik együtt.

Forrás: Viral news A megkérdezett szakértők szerint ez a fajta fejlődési rendellenesség általában könnyen műthető. A végtagok nem állnak kapcsolatban létfontosságú szervvel, a csontokhoz és a bőrhöz nőnek hozzá, így könnyen eltávolíthatók.

milyen gyógyszereket eszik az ascaris miatt